Cumhuriyet Anaokulu
HAYRİYE MAH. CERRAH BABA CAD. CUMHURİYET İ.Ö.O. BLOK NO 1 SİVEREK / ŞANLIURFA

VİZYON

İnsan haklarına saygılı, geleceğe güvenle hazırlanacak, dünyaya ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmek

MİSYON

Okul olarak 1960lardan bu yana varlığımızı sürdürmekteyiz. Ancak okul öncesi hizmeti 2012 yılında itibaren ilkokul bünyesinde faaliyete başlamış olup 2022 yılı sonu itibari ile Cumhuriyet Anaokulu olarak Cumhuriyet İlkokulu bünyesinde eğitime devam etmekteyiz. Okulumuz okul öncesine devam edecek çocuklar için kendisini zihni, bedeni, sosyal, psikososyal v.b. alanlarında yetiştirebilmek için çalışmalar yapmaktadır. Birinci derecede sorumluluğumuz okul öncesi öğrencilerini hayata, eğitim öğretime ve geleceğe hazırlamaktır. Hedefimiz öncelikle çocukların geleceğe hazırlanabileceği ortamlar oluşturarak çocuklar için okuldan önce kendi yuvasındaymış gibi hissetmesini sağlamak. Hedefimizi gerçekleştirmek için her zaman ileri parolası ile hareket etmekteyiz...

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

Sabah: 07.30-12.30 Öğle: 12.40-17.40

İl merkezine 90 km uzaklıkta olup Siverek ilçesi merkez okuludur.